Ukens anbefaling!

Hei! Da tenkte jeg at det var på tide å fortelle dere om studenttilbudet som Sixt bilutleie har her i Sogndal!

Jeg og Espen fikk spørsmål om vi ville teste det ut gratis, slik at vi kunne formidle våre erfaringer videre til dere.

For dere som er kjent her i Sogndal, så ligger Sixt bilutleie rett ved Shell og er åpent fra 09-17 mandag-fredag, og 12-16 lørdag-søndag. Så da har man mulighet til å nå de hver dag, noe som er et stort pluss viss du for eksempel vil leie en bil fra fredag-søndag. Studenttilbudet de har går ut på at man kan leie en bil en hel helg, eller for eksempel fra mandag-onsdag for 1200 kr + bensin. Så viss en da er 4 stykker som skal hjem en helg, så koster det ikke dere mer enn 300 kr hver for å ha bilen hele helgen. Og det er jo heller ingen hemmelighet at det er utrolig deilig å kunne ha en bil når man skal hjem, da kan du styre helt selv om du vil reise klokken 10, eller vente til litt senere på kvelden!

Sixt bilutleie har til sammen 60 biler i fylket, og du finner de i Sogndal, Førde, Florø, Sandane og Ørsta. De har ulike biler å velge mellom, og noen av de er Golf, Yaris, Polo, minibusser med plass til 9 stykk og flyttebiler! Så viss dere vet om noen som for eksempel skal flytte til Sogndal, så er det jo ypperlig å leie en flyttebil hos Sixt, så får en med seg alt på en tur!

For å leie biler hos Sixt må du være fylt 19 år, og selvfølgelig ha sertifikat! Vi fikk som sagt låne en bil av de helt gratis fra fredag til mandag, og jeg sitter bare igjen med gode erfaringer! De som jobbet der var imøtekommende, hjelpsomme og veldig enkle å ha med å gjøre. Jeg har alltid synes at det virker litt skummelt å leie bil, men det har snudd helt nå! Det er jo lett som bare det!

Bilen vi fikk låne, og som jeg har skrytt uhemmet av (beklager dette) var en Toyota Rav4 2016-modell. Det var utrolig gøy å få ha en slik bil hele helgen, og den var jo også utrolig bloggvennlig, så fin som den var, haha! Må ærlig innrømme at det var litt trist å levere den tilbake igjen, men jeg er jo også veldig heldig som har bil fra før av da!

Jeg legger med en link til siden til Sixt, og viss dere har noen spørsmål er det selvfølgelig bare å kommentere under her! Nå er det tilbake til snytepapiret og 27 dresses... Haha, har dere forresten sett den filmen? Det er tidenes jentefilm, så jeg anbefaler den på det varmeste til alle som er litt småsnufsene slik som jeg er, og den passer perfekt sammen med sjokolade!

I morgen kommer det muligens en liten overraskelse til dere, viss den blir klar! Over og ut fra bilbloggeren, haha!

 https://www.sixt.no/bilutleie/norge/sogndal/sogndal

 

6 kommentarer

Amal Belaaouam

13.09.2016 kl.21:32

stillig farge på bilen da :O

siljefjaren

13.09.2016 kl.21:32

Amal Belaaouam: Ja, likte fargen veldig godt jeg også! :D

Bitte-Louise

14.09.2016 kl.08:25

Så mange fine farger på bildene. :D Du må ha en super fin onsdag :D

siljefjaren

14.09.2016 kl.08:51

Bitte: Takk! Ha en fin onsdag du også :)

♥ Oda Malen ♥

14.09.2016 kl.10:09

Så fin anbefaling =)

Fin bil med flott farge :D

siljefjaren

14.09.2016 kl.10:40

Oda Malen ?: Så bra at du likte den :) Ja, var veldig fornøyd med bilen :D

Skriv en ny kommentar

siljefjaren

siljefjaren

21, Sogndal

Hei! Jeg heter Silje Fjæren, og er 21 år gammel. Jeg blogger om min hverdag, og et nytt filmprosjekt som heter "Student i Sogndal". Jeg bruker for det meste Canon EOS 70D og Olympus Pen E-PL7. Følg gjerne med :) Kontakt: Silje-fjaren@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits